Aquest diumenge 26/5, el Festival Udaeta reivindica Conxita Badia amb una programació especial

L’acte es farà al cinema del Teatre Parroquial de Sant Pere de Ribes, diumenge a les 12 h, dins del Festival Udaeta, dedicat a la música i dansa d’arrel ibèrica.

Consisteix en una presentació del documental “Conxita Badia no existeix”, a càrrec de la directora i alhora besnéta de la cantant, Eulàlia Domènech. Seguidament, se’n farà una projecció cinematogràfica, amb una actuació final a càrrec del guitarrista Jordi Torrens, que proposarà una relectura de les músiques que apareixen al documental. Finalment, hi haurà torn obert de preguntes, per qui vulgui aprofundir-hi. També es preveu la presència de la filla mitjana de Conxita Badia, i coprotagonista del documental, Mariona Agustí i Badia. 

La memòria col·lectiva s’esfuma si ningú no la recorda. Així que és una bona ocasió de reivindicar la figura d’aquesta gran artista, amb la immersió que afavoreix una sala de cinema. 

Diumenge, 26/5, a les 12 h, al Teatre Parroquial de Sant Pere de Ribes, programació especial al voltant de la figura de Conxita Badia, dins del Festival Udaeta

Deixa un comentari