28 d’octubre 2022: ACTE CENTRAL DELS 125 ANYS DE LA CONXITA BADIA

El Teatre de Sarrià acollirà l’homenatge a l’artista Conxita Badia, del qual aquesta tardor celebrem el 125 aniversari del naixement. Serà a les 20h del vespre del proper 28 d’octubre de 2022.

L’acte consistirà en un espectacle cultural i a la vegada institucional, a través del qual els espectadors faran un recorregut per la vida i les cançons que ella va compondre, que va inspirar o que li van ser dedicades, intercalant el relat del poeta Carles Duarte amb les peces que interpretaran la soprano Maria Teresa Garrigosa i el guitarrista Raúl Sandín. Comptaran amb la col·laboració al piano de Pau Casan i Bonet i al violí de Francesc Guzmán Bonet, ambdós besnéts de la Conxita, amb motiu d’aquesta efemèride tant especial, que coïncideix amb el també 125 aniversari de la creació del Teatre de Sarrià, barri on ella va viure des que es va casar, on va tornar a viure un cop tornada de l’exili, i on va morir el 1975.

Garrigosa coordina el Cicle Dones i Compositores que anualment se celebra a Sarrià i ha estudiat les peces composades, inspirades i cantades per la protagonista, algunes de les quals s’interpretaran al llarg de la vetallada, que acabarà amb una copa de cava i un piscolabis a la terrassa del teatre per cortesia de la pastisseria Foix de Sarrià.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s